Training

Het enige wat zeker is, is dat alles steeds verandert. En vele malen sneller dan in de tijd van vorige generaties. Daarom zijn nieuwe vaardigheden én een andere manier van in het leven staan, broodnodig; een eigentijdse levens- en werkhouding. Harmonieus, efficiënt, affectief en reflectief. Niet zozeer de vraag: “Ben je klaar voor de toekomst?” maar: “Ben jij klaar voor je eigen tijd?” is relevant.

De trainingen van Aardbron richten zich op eigentijdse leidinggevenden, medewerkers en teams. Duurzaam en grensverleggend van goed naar groots. Met samen, leren en bouwen als sleutelwoorden. Kort en krachtig.

Zeker weten, dat je na een training geïnspireerd en met succes en plezier je handen uit de mouwen steekt. Wil je ook klaar zijn voor je eigen tijd? Schrijf je vandaag nog in voor één van onderstaande trainingen:

Samen dagen prijs
Leidend voorbeeld 1 €700
Regelmatige reflectie 1 €700
Vergaderkunst 1 €550
Leren dagen prijs
Succes door fouten 1 €550
Wiki als wonder 1 €500
Bouwen dagen prijs
Aantrekkingskracht 1 €650
Google jouw toko 1 €700
Net werken 1 €550
Omarm verandering 1 €650
Personal Branding 1 €550
Schrijfkunst 1 €500
Verkoopkunst 1 €700
Web 2.0 1 €650
Wikignoom 1 €500
Wikinomie 1 €650

Het aanbod trainingen en samenscholingen wordt voortdurend uitgebreid. De antennes van Aardbron vangen nieuwe ontwikkelingen en terugkoppelingen op die vervolgens met zorg worden vervlochten in trainingen en samenscholingen. Altijd vers dus. Innovatie en strategische voorsprong.

Belangstelling tonen voor een training doe je via voelspriet at aardbron nl o.v.v. de training of via het inschrijfformulier bij de training zelf.

Geef iemand een vis en je voedt hem voor een dag. Leer iemand vissen en je voedt hem voor zijn leven.

Jouw passie. Onze passie.™

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.