Samenscholing

De samenscholingen van Aardbron zitten op de rand van de ontstuimige ontwikkeling van wetenschap en spiritualiteit en zetten aan tot denken en ontdooien bevroren energie zodat het weer gaat stromen. Levenskunst pur sang.

Naast de agenda hieronder helpen de samenscholingen in de vorm van trainingen en workshops u doeltreffend en professioneel de 21e eeuw in.

Agenda

Onlangs

Op verzoek

Organiseer een van de inleidingen, seminars of workshops bij jou op kantoor of voor jouw organisatie en helemaal afgestemd op jouw wensen. Een maatgesneden pak zit en staat altijd beter. Op die manier past het precies bij jouw organisatie en kan het precies de vorm hebben die jouw toko in die situatie nodig heeft.

Zet mensen aan het denken en zet ze in hun kracht. Jij wilt toch ook geïnspireerde en inspirerende collega’s?! Maak je keuze uit een van de zaken die we op de plank hebben liggen en neem contact op voor een vrij-blijvende intake.

Op de plank

Aardbron ontwikkelt voortdurend nieuwe inleidingen, seminars, workshops en trainingen op het gebied van levenskunst. De meest actuele vind je hier.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.