Aardnoot Wiki Marathon

Aardnoot.nl is een prille start van een “semantische” Wiki voor het nieuwe mensdom; zeg maar de Nederlandstalige Wikipedia voor samenlevenskunst. Kan en wil je meedoen aan een “content marathon”?

Aardnoot.nl is een prille start van een “semantische” Wiki voor het nieuwe mensdom; zeg maar:

De Nederlandstalige Wikipedia voor samenlevenskunst


Een greep uit de bak:

  • Serious Games die mens, organisatie en samenleving een stap verder kunnen helpen.
  • Organisaties die zich richten op persoonlijke, organisatie- en samelevingsontwikkeling. Staat jouw organisatie er nog niet bij? Toon persoonleijk leiderschap en maak jouw organisatie bekend.
  • Individuen die zich verdienstelijk maken op het gebied van samenlevenskunst en samenwerkenskunst. Zowel nationaal als internationaal.
  • Auteurs van boeken, tijdschriften en artikelen die inspireren en praktische informatie geven.
  • Coaches die kunnen helpen om je lekkerder in je vel te laten zitten of de energie in hele afdelingen weer te laten stromen.
  • Vergaderaccomodaties die duurzaam en milieubewust opereren, en waar je prettig voelt en verantwoord en lekker kunt eten.
  • Levenskunststromingen zoals Boeddhisme, Hindoeïsme, Christendom, Islam en Jodendom, en daarbinnen zaken zoals Soefisme, Theosofie en zo voort.

Zoals je kan zien is er nog veel in te vullen. Ik wil graag een inhoudsmarathon organiseren zodat we met een handvol bevlogen mensen in één dag een hele bak inhoud genereren voor de Wiki. ”’Kan en wil je meewerken aan deze inhoudsmarathon? Neem dan contact op met Martien van Steenbergen.

Published by Martien van Steenbergen

Wise Fool

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.